Travel To India Tourism

Travel News Feed

India Holiday Packages » Res till Indien, besök turistorterna i Indien

Res till Indien, besök turistorterna i Indien

Jag är säker på att du måste ha hört om hur vacker Indien är som ett turistmål och du måste vara planerar att besöka denna nation för din nästa semester. Om så är fallet, så måste du veta om måste-se turist platser i Indien. Det är en perfekt blandning av traditionell och modern kultur i Indien och man aldrig känner sin plats i landet. Indien är historiskt känd som smältdegel av flera lopp och du kommer att finna dig att bli mycket lik indianer, medan i Indien på grund av den kärlek och gästfrihet landet erbjuder sina gäster.
north-india-agra-tajmahal-tour-packages
Det finns många saker att göra och se i detta underbara land och du kan göra din resa minnesvärd genom att ta reda om turistorterna i Indien innan du faktiskt komma hit. På så sätt behöver du inte tänka på vilka platser du bör besöka när du är i Indien.

Det finns olika typer av turistorterna i Indien och om du ser fram emot besöka många av dessa platser sedan fortsätta läsa.

Khajuraho är faktiskt en liten by som inte har mer än tre tusen människor som bor här. Byn är omgiven av skog och denna plats är väl känt för tempel som inkluderar erotiska bilder och skulpturer. I själva verket är denna plats en av de mest besökta turistorterna i Indien så se till att besöka den när du är i detta land.
Darjeeling är en av de mest populära kulle stationer i landet och det är också ibland kallas drottningen av bergen. Det är också en av de turist platser i Indien. Beläget i delstaten Västbengalen, är Darjeeling också populärt för te som den producerar. Detta är en plats som du kan besöka under alla årstider.

Nalanda är en av de mest besökta turistorterna i Indien eftersom det är hem till världens äldsta universitet. Det Nalanda University brukade vara en viktig plats för buddhistiska studier och det fanns en tid då studenter från olika länder för att studera i denna universitetsstad.

Den Ajanta och Ellora
grottor locka turister från olika delar av världen och om du besöker Indien men inte besöka dessa grottor så resan blir ofullständig.
Den Ajanta och Ellora grottor ligger i Ahmedabad och dessa grottor förmedla aspekter av lugn, nåd och ädla Lord Buddha och hans läror. Så se till att besöka dessa turistorterna i Indien när du är i landet.
Taj Mahal, de som besöker Indien vill besöka turistorterna i Indien och detta är Taj Mahal i Agra. Detta monument anses ofta vara en symbol för kärlek, eftersom detta monument byggdes av den femte Mughal kejsaren av landet för denna älskade hustru.

Kaziranga nationalpark är belägen i bankerna av den mycket populära Brahmaputra River i Assam. Detta är en av de mest besökta turistorterna i Indien eftersom detta Wildlife Sanctuary är hem för många sällsynta arter av fåglar.

Sariska Tiger Reserve är en av de många turistorterna i Indien och om du besöker Rajasthan då ska du kolla in den här Tiger Reserve. Denna reserv anses vara en av de viktigaste reserverna i norra Indien.
ajanta elora tour package
Kashmir – Du kan inte missa att besöka Kashmir. Det är den vackraste och charmiga dalen i norra Indien. Det har begåvats med tilltalande naturliga skönhet som innebär destinationer som Sonmarg, Pahalgam, Gulmarg, och Srinagar. Det här stället är verkligen en himmel på jorden. Det är populärt med namn som “Schweiz i Asien” och “paradiset på jorden”. Den Dal Lake är verkligen populär här var i du kommer att älska att uppleva en vacker tur i de Shikaras som är de husbåtar i Kashmir.

Shimla – Shimla är huvudstad i Himachal Pradesh. Det är också en av de mest eftersökta ut resmål för turister i norra Indien. Det är en underbar hill station. I den brittiska Reign var Shimla känd som “Summer Capital” i Indien. Vädret på denna plats är frisk och sval. De olika platser av Shimla som kan utforskas är Colonial Homes, State Museum, Sommar Temple, Jakhoo Temple, Tara Devi Temple, Christ Church, åsen och Mall. Det är tyst skiljer sig från andra backen stationer i norra Indien.

Manali – Manali är en annan sida ser hill station ligger i Himachal Pradesh. Bergen är täckta med snö och det natursköna är den slutliga. Mestadels alla sorters människor lockas till denna plats. Semesterfirare och smekmånad, naturälskare, älskare äventyr och upptäcktsresande som förtrollad av spännande natur och utsikt över Manali. De platser att utforska i Manali är Rohtaag Pass, Solang Valley, Hadimba Devi templet och många fler i den besökande listan.Golden Triangle Tour With Camel Safari

Rajasthan
– Rajsthan är en annan topp listan turistmål i norra Indien. Folk älskar verkligen att gå till denna plats på grund av dess kultur, kulturarv, folkmusik, klänning, mat och övertygelse. De festivaler och mässor för denna plats är ur fantasi. Öknar denna plats har sin egen speciella upptagning effekt. Du måste också besöka dess huvudstad Jaipur. Det är känt som den rosa staden eftersom alla husen i Jaipur är målade rosa. Du kommer bara att känna högt på äventyr och resor när du besöker sina platser som City Palace, Amber Fort, Hawa Mahal och Jantar Mantar. Rajasthan är känt för kamel safari, sanddyner, Desert National Park, Merchant Haveli, Jain tempel och Golden Fort.

Kerala: Kerala ofta kallas “Guds eget land” är en av de bästa platserna i Indien för sina laguner och bakvatten. En exotisk i behagligt klimat tillsammans med vackra stränder, vilda djur Hill stationer och magnifika vattenfall poäng över de andra semesterorter i Indien. Du kan njuta av Ayurveda och föryngring på Kerala Indien. Bo på Resorts och smaka på spa.

Allapuzha: Detta är ett välkänt bakvatten i Kerala. Många besökare kommer hit för att spendera lite kvalitetstid med sin familj och vänner. Det finns många husbåtar och kryssningar som kommer att göra din resa minnesvärd.

Kochi: Detta är den ekonomiska såväl som kulturella nav i staden. Denna hamnstad har ett antal bakvatten och stränder, historiska monument, tempel, kyrkor och fiskeområden som är de största attraktionerna i staden. Det har den finaste hamnen i världen.
Kovalam: Detta är en av de finaste stränderna i världen. Man kan njuta av sola eller simma i Arabiska havet. Platsen var tidigare en fiskeby men idag betraktas som ett paradis för stranden älskare. De andra platser som du kan besöka här är Padmanabhaswamy templet och East Fort Ganapathy Temple.

Munnar: Detta är en magnifik hill station i Kerala. Det här stället läggs med ett antal kryddor och te trädgårdar, vars doft fyller i atmosfären. Förutom te och kaffe odlingar, är andra platser som du kan besöka Devikulam, en annan lugn hill station med några exotiska djur och växter på displayen. Echo Point är värt besöka en gång.

Trivandrum: Denna plats är porten till staten. Staden expanderar över mer än sju berg som har ett antal ylle industrier. Några av stadens attraktionskraft ingår Padmanabhaswamy Temple som har en magnifik 7 våningar Gopuram (ingång).
kerala-india-hillstation-tour
Kumarakom: Dessa är awesomely vackra öar som är prickade med kokospalmer och planteringar mangrove. Backwaters i denna plats väv ett attraktivt vacker nätet som består av exotiska djur och växter med bakvatten, kanaler och bifloder som flyter genom den. En annan platser som är värda att besöka här är fågelreservat och vattenfall.

Wayanand: Detta är en vacker högslätt ligger i västra Ghats. Det finns ett antal te och kaffe odlingar som finns över hela kullar Wayanand. Det här stället avgränsas av Nilgiris, Mysore och Karnataka på dess tre sidor.

Resmål för seniorer: För romantiska par som är för att fira sin smekmånad Indien är utan tvekan en av de bästa alternativen. Med otroliga naturliga grandeurs och lugnande klimatförhållanden, gör landet till en idealisk flykt för smekmånad. De flesta av nygifta besök Indiens hill stationer och stränder att njuta av deras första semester som par, eftersom dessa platser erbjuder bra lugn och rogivande atmosfär. Några favoritdestinationer för smekmånad är Shimla, Goa, Kerala, Nainital, Darjeeling och Andamanerna och Nicobarerna.

Resmål för Eco-turister: Om din idé är att komma nära naturen, har Indien tillräckligt för att uppfylla din dröm. Indien har alla aspekter av naturen, från lummiga gröna skogar till korallrev och förtrollande vattendrag till fantastiska bergskedjor, och är en måste-besöka platsen för eko-äventyrare. Kerala, en liten södra indiska staten, är ett perfekt resmål för naturälskare. Bortsett från detta Ooty, Darjeeling, Kashmir och Uttaranchal är några fina platser för naturen-älskande turister. Och naturligtvis har avlägsna platser och orörd miljö vid Andamanerna länge locka eko-turister från när och fjärran.

Platser för Historia beundrare: Indien är ett land med ett rikt förflutet och därmed har en myriad av historiska destinationer att besöka. Taj Mahal i Agra, en av de sju underverk i världen, är en plats med glimmande historia och hisnande arkitektonisk skönhet. Besök på denna underbara monument, och du kommer att glömma allt omkring dig. Bortsett från detta, Red Fort och Qutb Minar i Delhi, Amber Fort i Jaipur och Ellora grottor i Maharashtra är fantastiska varelser som återspeglar överdådiga historia Indien. Ayodhya, Goa, Srinagar, Gaya, Bhoganadih och de historiska städerna Mijoram och Nagaland är några andra ställen värt att utforska för historia beundrare.
Buddhist Pilgrimage Tour Packages places India
Religiösa centra i Indien: mixa många religioner, kulturer och traditioner under ett enda territorium, är Indien hem för ett antal religiösa centra populära över hela världen. Pilgrimer från hela världen kommer hit för att se en unik andlighet kombinerat med gamla traditioner och kulturer. Tempel som Tirupati Balaji Temple, Rameshwaram templet, Lord Jagannath Temple, Veshno Devi-templet och Badrinath Temple har stor religiös betydelse, och trängdes med miljontals pilgrimer varje år. Bortsett från detta, Varanasi, Kashi, Mathura, Sirdi, Ajmer och Delhi är några destinationer som inbjuder pilgrimer i massor.

Ayurveda och föryngring: När det gäller ayurveda finns det bara en framstående destination i Indien, delstaten Kerala. Den goda tropiskt klimat och den särskilda påverkan av några av de gamla mästarna i vetenskapen om dess historia har gjort Kerala en av de mycket få destinationer i Indien där Ayurveda är fortfarande lika framträdande som allopatiska medicin och homeopati. Ett av undantagen är den Ananda Spa i Himalaya delstaten Uttarakhand ha paket som påbörjar från $ 500. Några av de andra berömda ayurvediska föryngring centra inkluderar Kairali Spa i Palakkad distriktet Kerala, Strand & Lake Ayurvedic Resort i närheten av Thiruvananthapuram, Kerala och Sarovaram Ayurvedic Resort ligger vid stranden av avkrokar i Kollam, Kerala.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)
Res till Indien, besök turistorterna i Indien, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Tinyurl for this post